Tore Brovold

Unngå hørselskader


Jakt og skyting er en fritidsaktivitet med stor risiko før hørselsskade.
Et skudd på jakt eller skytebane, er nok til å få tinnitus/ hørselsskade
Mange jegere er flinke til å bruke hørselvern på skytebanen, men ved jakt ligger de som oftest i sekken. Praktisk bruk av hørselsvern er derfor en viktig forutsetning for skyttere med hagler og rifler før å beholde hørselen.
CENS ® er produsert av ett avtrykk av dine ører for å nøyaktig matche konturene av just ditt øre. Dette gir også et svært komfortabelt hørselvern, som du egentlig helt glemmer bort att de sitter der.


Støyreduksjon
Då CENS ® er formstøpt hørselvern til øret, gir de svært effektiv støyreduksjon som bidrar til å beskytte din vitale hørsel. Skuddstøy er rundt 120dB til 180dB, avhengig våpen og ammunisjon, og blir du utsatt for 100dB lyder i mer enn 15 minutter per dag vil det begynne å forårsake permanent skade på hørselen.
Desto høyere lyden er, jo større er sjansen for permanent hørselsskade, med symptomer som ringing i ørene eller midlertidig hørselstap, som er tegn på at du bør bruke hørselsvern/annet hørselvern.
Formstøpte ørepropper gir en bedre støyreduksjon, som effektivt reduserer støyen fra et skudd til et tryggere nivå.
Uten noen form for hørselvern, vil lyden av et skudd på kloss hold gi deg ubotelig hørselskade, og det er et faktum!
Sosiale Medier:
EARfoon
 
CENS® er et registrert varemerke for Puretone Ltd | CENS®-modulen er beskyttet av EC Design Registrering nr. 001861998-0001.
Norsk Designråd Registrering nr. 083344 | USA Design Patentanmeldt | ce markEN352‐2:2002 & EN352‐7:2002, etter Inspec International
© Copyright 2013 EARfoon Norge