Tore Brovold

Trådløs Kommunikasjon


Teleslyngen er konstruert for å gi full toveis kommunikasjon mellom CENS® brukeren og annen radio. Dette trådløse systemet er en stor underlettelse for den praktiske jakten då du ikke har behov for å fjerne hørselvernet for å kunne høre jaktradio.
Typiske bruksområder er jeger og skyte arrangører for å nevne noen.

Teleslyngen kobles til radio som kan deretter plasseres på beltet eller i en lomme, da dette ikke trenger å bli rørt igjen når den er slått på. Teleslyngen er sedan plassert over hodet under ytterbekledningen.
Teleslyngen rundt halsen overfører lyden trådløst til CENS® -enheten mens den interne CENS® mikrofonen plukker opp lyder utenfør . Sløyfen er utstyrt med et break -away lås som hindrer skade dersom løkken trekkes av et uhell.
Når PTT-knappen trykkes ins, plukker den lille mikrofonen på jakkeslaget opp talen. Dette slår automatisk radioen i sendemodus.
Mottak I begge ørene er inkludert. Ved bestilling, angi radiomodell for korrekt anslutning.

Halsslynge med mikrofon:
Pris 1880,-

Kun lyttefunksjon, 3,5 mm Jackplug:
Pris: 1030,-


Sosiale Medier:
EARfoon
 
CENS® er et registrert varemerke for Puretone Ltd | CENS®-modulen er beskyttet av EC Design Registrering nr. 001861998-0001.
Norsk Designråd Registrering nr. 083344 | USA Design Patentanmeldt | ce markEN352‐2:2002 & EN352‐7:2002, etter Inspec International
© Copyright 2013 EARfoon Norge